Skip to content

ALAN & PIM'S

Take Away in Leidsche Rijn Utrecht

Gegrilde kip van het spit in Utrecht (Leidsche Rijn)

Heb je zin in verrukkelijke kip, maar eet je het liever thuis op? Bestel dan nu jouw favoriete gerechten bij Alan en Pim’s Kip Take Away! 7 dagen per week kun je jouw bestelling afhalen op locatie of laten bezorgen. Zo eet je de krokante kipburgers, vers gebraden halve kippen en gezonde salades heerlijk thuis op.

 

Je plaatst je bestelling online en binnen zeer korte tijd is jouw eten in Leidsche Rijn klaar om mee te nemen. 

 

Alan & Pim’s is dé kip take away in Leidsche Rijn winkelcentrum!

> Altijd vers bereide kip

> 7 dagen per week geopend

> Korte wachttijd

> 100% halal kip

 

Take away bestellen? Lekker op de bank chillen met take away kip? Neem eens contact op met Alan & Pim’s! Je ontdekt kiprestaurant Alan & Pim’s aan het Brusselplein 11. Loop gerust eens binnen. Bel 030-2120464 of stuur een e-mail naar utrecht@alanenpims.nl.

 

Heropening

Sinds 1 juni is Alan en Pim’s kiprestaurant in Leidsche Rijn weer geopend. Het is dus vanaf het heden weer mogelijk fysiek te dinneren, lunchen of borrelen in ons gezellige restaurant! Zien we jou snel?

 

 

Take away bestellen en thuis genieten! 

Alan & Pim’s is een bekend take away kiprestaurant in Leidsche Rijn Utrecht. Wij krijgen dagelijks gezellige klanten over de vloer vanuit Utrecht Leidsche Rijn winkelcentrum en omgeving. En daar zijn we trots op! Omdat wij alleen maar gebruik maken van verse ingrediënten en eerlijke kip van Tante Door, smaakt de kip goed. Om je vingers bij af te likken, zo goed. De kipgerechten van Alan & Pim’s zijn er voor de take-away, maar ook voor de lunch en diner en gezellig borrelmomenten. 

 

Speciaal menu van take away in Leidsche Rijn Utrecht

Ontdek hier onze complete menukaart. Er zijn hele en halve kippen, belachelijke lekkere kipburgers en natuurlijk ook gezonde salades. Ben jij op zoek naar een gezellige borrel? Je bent meer dan welkom bij Alan & Pim’s… Brood met dip, borrelplanken, smeuïge borrelpootjes van Tante Door of toch die lekkere nachos met dip? Het is niet alleen smakelijk en gezond, maar ook bijzonder gezellig.  

 

Snelle take away bestellen? Binnen 30 minuten

Bestellen van eten in Leidsche Rijn is zo gepiept. Wij streven er altijd naar om binnen 30 minuten de take away klaar te hebben voor je. Er zijn slechts een aantal stappen die je neemt voor een lekkere take away: 

 

1. Kies online uit het verrukkelijke menu

2. Selecteer jouw gerechten

3. Klik onderaan de pagina op ‘afrekenen’

4. Geniet van de belachelijk lekkere kip

Bereikbaarheid ons restaurant in Leidsche Rijn

Alan & Pim’s kiprestaurant Leidsche Rijn beschikt over een zeer centrale ligging in het centrum van Leidsche Rijn, centraal in het bekende winkelgebied. Een dag geshopt of naar het museum geweest? Zin om lekker op de bank te eten? Vrienden, familie, collega’s op bezoek? Bestel je take away kip bij Alan & Pim’s. 

 

Parkeren kan in de grote parkeergarage (eerste 2 uur gratis), bus en treinstation bevinden zich op loopafstand van het restaurant. Je vindt ons aan het Brusselplein 11, 3541 CH Utrecht. Je kan ons bereiken op 030-2120464 of stuur een e-mail naar utrecht@alanenpims.nl!

 

Awards

Ons kiprestaurant Leidsche Rijn is verkozen tot ‘Leukste Restaurant 2019’ van Utrecht. En daar zijn we oh-zo blij mee. Met circa 500 stemmen en een gemiddeld cijfer van 9,3 lieten wij veertig genomineerden achter zich. Yes! 

Op de stemformulieren gaven mensen de kiprestaurants in Leidsche Rijn een cijfer voor bediening, kwaliteit van het eten, maar ook de gastvrijheid. Deze cijfers vormden het gemiddelde en daarmee ook de basis voor de prijswinnaars.

 

 

CONTACTGEGEVENS

Brusselplein 11
3541 CH Utrecht

utrecht@alanenpims.nl
030 – 212 04 64

OPENINGSTIJDEN

> Maandag t/m zondag: 12:00-22:00 uur

> Reserveren is mogelijk via de website, telefonisch of via e-mail