Skip to content

ALAN & PIM'S

Alan & Pim’s Pathé deal

Kom genieten van de Alan & Pim's Pathé deal

Wil jij je bezoekje aan Alan & Pim’s combineren met een film in de bioscoop? Maak dan gebruik van onze Alan & Pim’s Pathé deal.

Daarbij geniet je van een belachelijk lekkere kip en krijg je er een bioscoopvoucher voor Pathé bij. En dat alles voor slechts 25 euro per persoon. 

Dat kan alleen bij Alan & Pim’s kiprestaurant in Leidsche Rijn centrum.

Wat houdt de deal in?

  • 1 Halve kip of burger naar keuze

  • 1 bijgerecht (keuze uit verse friet, salade, appelmoes)

  • 1 bioscoopvoucher voor Pathé bioscopen

Voor €25,- per persoon.

Voorwaarden:

  • Kom met minimaal 2 personen langs

  • Consumptie verplicht

  • Geldig van maandag tot en met donderdag

Gegrilde kip is onze specialiteit

Alan & Pim’s biedt een ruim assortiment aan vers bereide gerechten aan geschikt voor kleine en grote trek! Onze favoriet is de malse smaaksensatie: Gegrilde kip van het spit!

De malse kip wordt gemarineerd naar jouw favoriete smaak. Kies je voor een bitter/zoete kip van het spit gelakt met huisgemaakte BBQ saus of voor een gegrilde kip gemarineerd met provinciale smaken zoals zeezout, knoflookolie, rozemarijn, tijm en citroen?

De gegrilde kip is extra lekker door zijn komaf! Alan & Pim’s kip van het spit wordt bereid van Tante Door kippen. Deze zijn extra mals en sappig dankzij de ideale omstandigheden waarin de kippen leven.

De combinatie van (h)eerlijke kippen, verse kruiden en een warm spit zorgen voor een buitengewone smaaksensatie. Kom langs en laat je verrassen!

 

Restaurant

Alan & Pim’s heeft een centrale ligging middenin Leidsche Rijn centrum. Of je nu een gezellige dag geshopt hebt, naar een museum bent geweest, gewerkt hebt, in de buurt woont of gewoon zin hebt in belachelijk lekkere kip: Alan & Pim’s is de perfecte uitvalsbasis.

Ons restaurant is centraal gelegen midden in het centrum van Leidsche Rijn omringd door het welbekende winkelgebied. 

Het restaurant heeft een goede bereikbaarheid. Je parkeert eenvoudig in de grote parkeergarage (eerste 2 uur gratis). En ook het bus- en treinstation bevinden zich op loopafstand.

 

CONTACTGEGEVENS

Brusselplein 11
3541 CH Utrecht

utrecht@alanenpims.nl
030 – 212 04 64

OPENINGSTIJDEN

> Maandag t/m Zondag: 12:00-22:00 uur

> Reserveren is mogelijk via de website, telefonisch of via e-mail.