Karakteristieke Eigenschappen Alan & Pim’s Utrecht

Alan & Pim’s heeft sinds kort een vestiging in Utrecht (winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum). En daar zijn we ontzettend trots op! De franchisenemer Bas van Heezik is de eigenaar van kiprestaurant Alan & Pim’s Utrecht. Bas is woonachtig in Vleuterweide en heeft Leidsche Rijn écht zien groeien.

De gerechten van kiprestaurant Alan & Pim’s Utrecht bestaan uit een gevarieerd aanbod dat balanceert tussen overheerlijke kipburgers en vegetarische salades. Om je vingers bij af te likken! Gezond eten afhalen in Utrecht behoort vanaf heden ook tot de mogelijkheden. Bestel in het restaurant, eventjes wachten, smullen maar! Een oergezellig restaurant, voor ieder wat wils en plek voor een lekker biertje aan de bar.

 

ruhr goldRuhrGold
Wat een heerlijk bier is dit zeg. Bestel eens een lekker biertje bij ons aan de bar op of het terras. RuhrGold staat voor natuurzuiver en uitgebalanceerd speciaal pils dat ideaal is tijdens de lekker lente- en zomerdagen. Waar Alan & Pim’s Utrecht staat voor een oergezellige sfeer en smaakvolle kip, sluit RuhrGold met haar karakteristieke pils daar perfect op aan.

 

tante doorTante Door
Tante Door kip is 100% Hollands. Geboren en opgegroeid in de Achterhoek, groot geworden in zeer ruime stallen in Brabant. Door alle ramen en deuren krijgen zij voldoende frisse lucht en is het dag- en nachtritme dik in orde. Er is de hele dag vers water en de bemesting zit vol mineralen en vitaminen. Ook krijgen Tante Door kippen geen groeibevorderaars toegediend. Je krijgt dus geen plofkip, maar een gezonde topkip.

 

inrichting alan en pims

Inrichting
Alan & Pim’s heeft een zeer eigentijdse en natuurlijke uitstraling. Er is veel groen te ontdekken. Combineer dit met echt hout en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig restaurant waar je bourgondisch kan lunchen en dineren. De pallets aan de muur zijn voorzien van planten en trekken veel bekijks! Een tof detail.

 

Terrasterras kiprestaurant
Het blijft gelukkig de komende weken goed terrasweer en daar zijn we blij mee. Het is natuurlijk heerlijk om in het zonnetje te genieten van een koud biertje en een krokant stuk kip. Alan & Pim’s Utrecht heeft een terras waar je lekker alle zonnestralen kunt meepakken. Gastvrij eten in een gezellige sfeer? Kom langs in Leidsche Rijn Centrum.

 

take away kiprestaurantTake-away in restaurant
Gezond eten bestellen in Utrecht doe je bij ons kiprestaurant aan het Brusselplein 11 te Utrecht (Leidsche Rijn Centrum). Kom langs, bestel jouw kipgerechten, even wachten, smullen geblazen. Zin om lekker op de bank chillen maar toch heerlijke kipgerechten te eten? Kom langs en geniet van onze take-away.

 

kipgerechten

De beste kipgerechten
Bij de beste kipgerechten en bourgondisch eten in Utrecht denk je direct aan onze kipgerechten. Onze absolute passie is kip en dit geven we dan ook zo liefdevol en smakelijk mogelijk door aan al onze klanten. Dit doen we met onze versgekruide en krokante kipgerechten. Wij werken met een enorme verscheidenheid aan smaken. Heerlijk! Denk aan Provençaals, Sweet BBQ, Naturel, Bitter en Chimichurri. Kom langs, proef en laat je verrassen!

 

Contactgegevens
030 – 212 04 64
Brusselplein 11 (Leidsche Rijn Centrum)
3541 CH Utrecht
www.alanenpims.nl
utrecht@alanenpims.nl

 

Openingstijden
Maandag 12.00 – 23.00 uur
Dinsdag 12.00 – 23.00 uur
Woensdag 12.00 – 23.00 uur
Donderdag 12.00 – 23.00 uur
Vrijdag 12.00 – 23.00 uur
Zaterdag 12.00 – 23.00 uur
Zondag 12.00 – 23.00 uur

(de keuken is geopend tot 21.30 uur)

Gezond eten afhalen in Utrecht is zeker mogelijk bij Alan & Pim’s. Let op dat je in het restaurant een bestelling plaatst.