Skip to content

ALAN & PIM'S

Gegrilde kip aan het spit in Utrecht

Gegrilde kip in Utrecht Leidsche Rijn

Heb je trek in een heerlijke gegrilde kip of heb je zin om gezellig uit eten te gaan? Of je nu iets te vieren hebt of simpelweg wilt genieten van smaakvol eten, kiprestaurant Alan & Pim’s is 7 dagen per week geopend voor iedere gelegenheid!

Kom langs voor een borrel met een heerlijke hapje zoals smaakvolle kippeling met huisgemaakte BBQ saus. Geniet van onze vers belegde broodjes voor de lunch, zoals een sandwich met pulled chicken. Of proef onze klassieke specialiteit onder het genot van een uitgebreid diner: De malse en sappige kip van het spit!

Specialiteit: Gegrilde kip

Alan & Pim’s biedt een ruim assortiment aan vers bereide gerechten aan geschikt voor kleine en grote trek! Onze favoriet is de malse smaaksensatie: Gegrilde kip van het spit!

De malse kip wordt gemarineerd naar jouw favoriete smaak. Kies je voor een bitter/zoete kip van het spit gelakt met huisgemaakte BBQ saus of voor een gegrilde kip gemarineerd met provinciale smaken zoals zeezout, knoflookolie, rozemarijn, tijm en citroen?

De gegrilde kip is extra lekker door zijn komaf! Alan & Pim’s kip van het spit wordt bereid van Tante Door kippen. Deze zijn extra mals en sappig dankzij de ideale omstandigheden waarin de kippen leven. 

De combinatie van (h)eerlijke kippen, verse kruiden en een warm spit zorgen voor een buitengewone smaaksensatie. Kom langs en laat je verrassen!

Restaurant

Ons restaurant is centraal gelegen midden in het centrum van Leidsche Rijn omringd door het welbekende winkelgebied. Of je nu een gezellige dag geshopt hebt, naar een museum bent geweest, gewerkt hebt, in de buurt woont of gewoon zin hebt in belachelijk lekkere kip: Alan & Pim’s is de perfecte uitvalsbasis. 

Het restaurant is gemakkelijke bereikbaar. Parkeren kan in de grote parkeergarage (eerste 2 uur gratis) en bus/treinstation bevinden zich op loopafstand van het restaurant.

 

CONTACTGEGEVENS

Brusselplein 11
3541 CH Utrecht

utrecht@alanenpims.nl
030 – 212 04 64

OPENINGSTIJDEN

> Maandag t/m Zondag: 12:00-22:00 uur

> Reserveren is mogelijk via de website, telefonisch of via e-mail.