Het Gezicht van Kiprestaurant Alan & Pim’s Utrecht

De nieuwe vestiging van Alan & Pim’s Utrecht in winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum trekt veel bekijks. En terecht! Zodra je voorbij loopt aan het restaurant en de geuren toucheren je neusvleugels, dan word je naar binnen gelokt. Krokante kip, frisse biertjes en een gezellig interieur. Hoe is dit allemaal zo gekomen? En hoe ziet Alan & Pim’s Utrecht de toekomst? Tijd voor een interview met de eigenaar: Bas van Heezik.

 

bas van heezik

Waarom heeft u voor de formule van kiprestaurant Alan & Pim’s Utrecht gekozen?
Heel eenvoudig. Kiprestaurant Alan & Pim’s is een simpel concept waarbij het onderscheidend karakter groot is. Verse en kwalitatief uitstekende producten, geschikt voor diverse doelgroepen, laagdrempelig en oergezellig. Smaak en sfeer komen smaakvol samen! Daarnaast denk ik dat topservice in de zin van gastvrijheid nog een extra onderscheidende factor kan zijn voor Alan & Pim’s Utrecht. Dat verwachten gasten niet in een kiprestaurant, maar je krijgt een voordelige ‘wow-beleving’.

 

Wat is de grootste uitdaging voor jou als franchisenemer?
De grootste uitdaging is om elke gast 100% tevreden naar huis te laten gaan. Gemiddeld verblijven gasten zo’n 50 minuten in ons restaurant. In die 50 minuten moet er in een zeker tempo veel gebeuren en moet de gast uiteindelijk na betaling denken: “Zo, dat was een fijne, gezellige avond!

 

Hoe denkt u over het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum?leidsche rijn centrum
Ik vind het een fantastisch mooi winkelcentrum, met een uitstraling van internationale allure. Het is bijna on-Nederlands te noemen. Prettige sfeer, mooie pleinen, goede infrastructuur. Kortom, een aanwinst voor de toch al mooie stad Utrecht.

 

Wat zijn uw taken en verantwoordelijkheden?
Die verdeel ik samen met mijn vrouw. Zij runt de operatie en zorgt voor alle zaken die eerder de revue zijn gepasseerd. Ik ben “slechts” meedenker: enthousiast en zorg voor een gezonde financiële huishouding. Eigenlijk ben ik een verlengstuk van haar. Zij zorgt voor een fijne werksfeer, rooster, inkoop en is ook eens de ideale gastvrouw!

kipgerecht

 

Wat is het leukst aan deze functie en formule?
Om alle gasten met een big smile te zien eten. Het is mooi wanneer je ziet ze denken: “Zo! Dit is echt lekker. Leuke bediening, super gastvrij, top-beleving. En dat in een kippenrestaurant!”

 

Wat zou u graag willen bereiken met Alan & Pim’s Utrecht?
Mijn passie is om hele gezellige en kwalitatief verrassend goede horeca te bedrijven. We kunnen in dat geval ook wel spreken over de alom bekende ‘wow-factor’. We willen voor ons personeel een zeer gewaardeerde werkgever zijn. En voor alle bezoekers geldt dat wat voor iedereen geldt: wees welkom!

 

Contactgegevens
030 – 212 04 64
Brusselplein 11 (Leidsche Rijn Centrum)
3541 CH Utrecht
www.alanenpims.nl
utrecht@alanenpims.nl

 

Openingstijden
Maandag 12.00 – 23.00 uur
Dinsdag 12.00 – 23.00 uur
Woensdag 12.00 – 23.00 uur
Donderdag 12.00 – 23.00 uur
Vrijdag 12.00 – 23.00 uur
Zaterdag 12.00 – 23.00 uur
Zondag 12.00 – 23.00 uur

 

(de keuken is geopend tot 21.30 uur)

 

Gezond eten afhalen in Utrecht is zeker mogelijk bij Alan & Pim’s. Let op dat je in het restaurant een bestelling plaatst.