Skip to content

ALAN & PIM'S

Kiprestaurant Leidsche Rijn

Geniet Nu van Kiprestaurant Alan & Pim’s in Leidsche Rijn Centrum

Op zoek naar een leuke plek om te dineren in Utrecht Leidsche Rijn? Reserveer dan een plekje bij kip restaurant Alan & Pim’s in het gezellige centrum van Leidsche Rijn. 

          Utrecht Alan & Pim's              Kiprestaurant Utrecht

Kiprestaurant Alan & Pim’s Utrecht is trots een vestiging te hebben in het gloednieuwe winkelcentrum. Kom langs en geniet van de combinatie van belachelijk lekkere kip van het spit met een lekker koud biertje. Dit alles in de oergezellige setting van ons restaurant. Informeel, karaktervol, toffe bar en een open keuken. Ben jij nog op zoek naar locatie voor een lekkere lunch of smakelijk diner? Kies voor Alan & Pim’s Utrecht. Om je vingers bij af te likken!

Alan & Pim’s is 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Gevestigd aan Brusselplein 11 in Utrecht Leidsche Rijn.

> Maandag t/m zondag: 12:00-20:30 uur
> Reserveren is mogelijk via de website, telefonisch en via e-mail
> Via de website is reserveren mogelijk tot 4 personen. Grotere gezelschappen kunnen telefonisch reserveren via 030 – 212 04 64 of een e-mail versturen naar utrecht@alanenpims.nl

Het verhaal van Bas van Heezik

Bas van Heezik is de eigenaar van kiprestaurant Alan & Pim’s Utrecht. Hij opende in 2018 de gezellige vestiging in Utrecht. Bas is woonachtig in Vleuterweide en heeft Leidsche Rijn zien groeien. 

“Het waren eerst weilanden en tuinderijen en kijk nu eens. Hoe fijn is het dat ik – als ondernemer zijnde – een gezellige, sfeervolle horeca mag beginnen?”

Restaurant utrecht Alan & Pim's

Kiprestaurant Alan & Pim’s werkt met biologische kip van Tante Door. Bas vatte het perfect samen in de kreet: “Geen plofkip, maar een topkip.” De gerechten variëren van overheerlijke kipburgers tot vegetarische salades. Gezond eten afhalen in Utrecht behoort vanaf nu ook tot de mogelijkheden. Bestel in het restaurant, even wachten, genieten maar! Voor ieder wat wils en in de avond kan je er ook terecht voor een biertje, want er zit een gezellige bar in! Voel je thuis.

Het winkelaanbod

Leidsche Rijn Centrum beschikt over meer dan 130 winkels, 750 woningen, een nieuwe bibliotheek en 10.000 m2 kantoren. Het is een zeer bruisend en gezellig winkelcentrum midden in het levendige stadsdeel Leidsche Rijn. Kledingzaken, dagelijkse boodschappen, overheerlijke broodjes… het is een fijne plek voor wat quality time met vrienden, familie en collega’s. Enkele voorbeelden van winkels en restaurants die te vinden zijn in Leidsche Rijn Centrum: Van Uffelen Mode, HEMA, Shoeby, Open 32, H&M en natuurlijk… Alan & Pim’s Utrecht.

Neem contact met ons op!

030 – 212 04 64
Brusselplein 11 (Leidsche Rijn Centrum)
3541 CH Utrecht
www.alanenpims.nl
utrecht@alanenpims.nl

Bestellen en afhalen

Blijf je liever thuis, maar wil je toch de belachelijk lekkere kip van Alan & Pim’s proeven? Dat kan! Het blijft mogelijk af te halen bij de take away. Kijk voor meer informatie op de take away pagina.

CONTACTGEGEVENS

Brusselplein 11
3541 CH Utrecht

utrecht@alanenpims.nl
030 – 212 04 64

OPENINGSTIJDEN

> Maandag t/m zondag: 12:00-20:30 uur

> Reserveren is mogelijk via de website, telefonisch en via e-mail