ALAN & PIM'S

Kiprestaurant Leidsche Rijn

Geniet Nu van Kiprestaurant Alan & Pim’s in Leidsche Rijn Centrum

Yes! We zijn van start gegaan in winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. De opening van het winkelcentrum trok enorm veel bekijks. En terecht. Er werd een bijzonder spectaculair programma opgesteld waarbij onder meer OG3NE de duizenden mensen kwamen vermaken met hun gouden samenzang. Commercieel directeur Rogier Hendriks vatte het perfect samen. “Leidsche Rijn ging slapen als een dorp, en werd wakker als een stad.”

Utrecht Alan & Pim's

Kiprestaurant Alan & Pim’s Utrecht is trots een vestiging te hebben in het gloednieuwe winkelcentrum. Geniet van de belachelijk lekkere kip van het spit en een lekker biertje. Dit alles in de oergezellige setting van ons restaurant. Informeel, karaktervol, toffe bar en een open keuken. Ben jij nog op zoek naar locatie voor een lekkere lunch of smakelijk diner? Kies voor Alan & Pim’s Utrecht. Om je vingers bij af te likken!

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 12.00 – 23.00 uur en gevestigd aan Brusselplein 11 in Utrecht. Neem gerust contact met ons op via 030 – 212 04 64 of stuur een e-mail naar utrecht@alanenpims.nl.

Leidsche Rijn Centrum geopend!
En wat een dag was het… Acrobaten, zangeressen, vlaggenparade en ga zo maar door. Ook Burgemeester Jan van Zanen kwam langs om officieel het startsein te geven. Om dit geheel helemaal compleet te maken, was er ook nog een knallend optreden van OG3NE. Duizenden bezoekers, zingende mensen en blije gezichten. De opening van 16 mei jl. was er één om nooit te vergeten.

Het verhaal van Bas van Heezik
Bas van Heezik is de eigenaar van kippenrestaurant Alan & Pim’s Utrecht. Hij opende als franchisenemer een vestiging in Utrecht. Bas is woonachtig in Vleuterweide en heeft Leidsche Rijn zien groeien. 

“Het waren eerst weilanden en tuinderijen en kijk nu eens. Hoe fijn is het dat ik – als ondernemer zijnde – een gezellige, sfeervolle horeca mag beginnen?”

Restaurant utrecht Alan & Pim's

Kippenrestaurant Alan & Pim’s werkt met biologische kip van Tante Door. Bas vatte het perfect samen in de kreet: “Geen plofkip, maar een topkip.” De gerechten variëren van overheerlijke kipburgers tot vegetarische salades. Gezond eten afhalen in Utrecht behoort vanaf nu ook tot de mogelijkheden. Bestel in het restaurant, even wachten, genieten maar! Voor ieder wat wils en in de avond kan je er ook terecht voor een biertje, want er zit een gezellige bar in! Voel je thuis.

Het winkelaanbod
Leidsche Rijn Centrum beschikt over meer dan 130 winkels, 750 woningen, een nieuwe bibliotheek en 10.000 m2 kantoren. Het is een zeer bruisend en gezellig winkelcentrum midden in het levendige stadsdeel Leidsche Rijn. Kledingzaken, dagelijkse boodschappen, overheerlijke broodjes… het is een fijne plek voor wat quality time met vrienden, familie en collega’s. Enkele voorbeelden van winkels en restaurants die te vinden zijn in Leidschen Rijn Centrum: Van Uffelen Mode, HEMA, Shoeby, Open 32, H&M en natuurlijk… Alan & Pim’s Utrecht.

Contactgegevens
030 – 212 04 64
Brusselplein 11 (Leidsche Rijn Centrum)
3541 CH Utrecht
www.alanenpims.nl
utrecht@alanenpims.nl

Gezond eten afhalen in Utrecht is zeker mogelijk bij Alan & Pim’s. Let op dat je in het restaurant een bestelling plaatst. Bezorgen is tot dusver nog niet mogelijk.

CONTACTGEGEVENS

Brusselplein 11
3541 CH Utrecht

utrecht@alanenpims.nl
030 – 212 04 64

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 12.00 – 22.00

Dinsdag t/m donderdag: 11.30 – 22.00

Vrijdag en zaterdag: 11.30 – 23.00 

Zondag: 12.00 – 22.00

(keuken sluit om 21:30 uur)