Skip to content

ALAN & PIM'S

Partners

Partners

Om aan onze gasten de beste kwaliteit gerechten te serveren, werken wij samen met een aantal partijen. Zij maken het mogelijk elke dag smaakvolle en (h)eerlijke maaltijden te bereiden. Denk aan grote spelers als Lavazza (koffie), Friethoes en Made Blue.

> Made Blue: Stichting die Alan & Pim’s faciliteert om gekoeld, bruisend kraanwater te bottelen. Voor elke liter wordt er 1000L in Afrika beschikbaar gesteld.

> Friethoes: De lekkerste friet gemaakt van de beste aardappels van het moment. Onbehandeld en ambachtelijk gemaakt!

> Lavazza koffie: De missie van deze ervaren koffiespecialist is duidelijk; koffie maken van de beste kwaliteit. En dat doen zij al sinds 1895.

> Hertog jan: Staat voor mooie en bijzondere bieren. Naast tapbieren hebben we ook 40 speciaalbieren van grote en kleine Nederlandse brouwerijen.

> Tante Door: Onze Tante Door kip is 100% Hollands: geboren in de Achterhoek en woonachtig in ruime stallen. Veel frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme. Daarnaast zijn de kippetjes vrij van groeibevorderaars en krijgen ze geen antibiotica. In onze ogen dus de allerlekkerste kip van Nederland.

Krimpenfort Wijnen: Sommelier Yves Krimpenfort is een kleine zelfstandige wijnimporteur met oog voor natuurlijk geproduceerde wijnen.

 

 

> Pathé Bioscoop: De wonderlijke wereld van films combineren met kip eten bij Alan & Pim’s, dat kan als je gebruik maakt van de Alan & Pim’s Pathé deal.