Alan & Pim’s Utrecht

Sinds begin 2018 beschikken wij over een schitterende vestiging in Utrecht. Een kiprestaurant vol sfeer en smaakvolle gerechten.

Laat je verrassen en kom een keer langs. Eet smakelijk!

 

Volgens de media en de diverse foodbloggers is de vestiging in Utrecht één van de beste restaurants van Utrecht. Nu al! En daar zijn we enorm trots op.

Alan & Pim’s kiprestaurant Utrecht heeft een zeer centrale ligging in het centrum en dichtbij het bekende winkelgebied. Een lekkere dag geshopt of naar het museum geweest? Werk je in de buurt? Kom gerust een keer langs voor een overheerlijke lunch, een smaakvol diner of een bruisende vrijdagmiddagborrel. Eten bestellen in Utrecht doe je ook bij Alan & Pim’s.

Alan & Pims

De kip van het spit is onze specialiteit. De krokante kippetjes zijn eenvoudig verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten. Geniet van je kip met een heerlijke caesar salade erbij en de huisgemaakte appelmoes. Laat het smaken…

De gegevens van onze vestiging in Utrecht zijn:

Mail naar utrecht@alanenpims.nl

Bel 030 – 212 04 64

Adres: Brusselplein 11 (Leidsche Rijn)

3541 CH Utrecht

Wist je dat de kip van Alan & Pim’s 100% Halal is?

Het Friethoes

Onze overheerlijke frieten halen wij bij het Friethoes in Haarlem. Bij het Friethoes gebruiken ze niet altijd dezelfde aardappels, maar ze zijn steeds op zoek naar de beste aardappels van het moment. Dit zorgt ervoor dat frieten die we bij Alan & Pim’s serveren altijd lekker en vers zijn. De frieten worden in hun eigen FrietFabriek gesneden, waarna ze gebakken worden in een speciale mix van oliën en kruiden. Geen gedoe met toevoegingen of behandelingen: gewoon goede 100% aardappelfrieten. Daar houden we ook van bij Alan & Pim’s!

Smit&Dorlas Koffie

Als sinds 1822 heeft Smit&Dorlas één duidelijke missie: de beste koffie maken. En dat proef je! Daarom gebruiken we voor onze koffies de bonen van Smit&Dorlas, want de beste koffie, wie wil dat nou niet? Gewoon koffie zoals koffie moet smaken.

Bieren

Heb je trek in een lekker biertje? Ons tapbier is Ruhrgold, maar daarnaast bieden we ook lokale bieren zoals de bieren van Brouwerij Maximus, Brouwerij Oproer en Brouwerij vandeStreek.

Résidence Wijnen

Résidence importeert de beste wijnen van over de hele wereld. Zij onderscheiden zich van de andere wijn importeurs door een assortiment dat niet gebaseerd is op kwantiteit maar op kwaliteit en service. Ze willen niet de grootste zijn, maar de beste.