Alan & Pim’s is Uitverkozen! Stem Ons Richting een Podiumplek

Verkiezing Leukste Restaurant van Nederland 2019

Alan & Pim’s is genomineerd om kans te maken op de titel Leukste restaurant van Nederland 2019. Het is natuurlijk een hele grote eer om tot de kanshebbers te behoren. Alan & Pim’s kan gemeente winnaar worden of zelfs landelijke roem vergaren. En dat willen we dolgraag. Het is tijd om alles uit de kast te halen! Maar daar hebben we zoveel mogelijk stemmen voor nodig… Help jij mee?

Wat kan de stemmer winnen?

Vanaf 28 januari tot en met 13 maart kan iedereen via www.restaurantverkiezing.nl stemmen op Alan & Pim’s. Je mag per e-mailadres maximaal één stem uitbrengen. Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen:

> Meet & Greet met Miss Nederland tijdens het Award Festival op 15 april 2019

> Een luxe hotelovernachting voor 2 personen

> Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen

Hoe het werkt? Het is eigenlijk heel simpel! Ga naar https://www.restaurantverkiezing.nl/alan-pims-utrecht en breng je stem uit op ons restaurant. Maak kans op mooie prijzen en wij zijn je eeuwig dankbaar.

Het Award Festival: maandag 15 april 2019

Op maandag 15 april 2019 vindt de Award Uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant plaats. Thuishaven in Amsterdam is de locatie en het zal een heus festival worden. Het wordt echt heel erg gaaf! Tijdens deze uitreiking en alle festiviteiten er omheen, worden de gemeente winnaars in het zonnetje gezet. Daarbij worden ook de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Miss Nederland Rahima Dirkse. De presentatie is in handen van Kim Kötter. Deze editie is er gekozen om restaurants vooral hun titel met hun hele team te laten vieren. De DJ’s van Radio538 zullen het feest helemaal compleet maken!